1/2 cibule
1 strouzek cesneku
maly svazek nate petrzelky
maly svazek bazalky
1 PL tykvovych semen
6 rajcat
50 g ementalu
250g mekeho syru (tofu, feta, ovci.. ja jsem pouzila feta)
+ muze byt trochu mleka (zalezi to od typu syru, na feta nebylo treba mleko... dala jsem tam a pak jsem to musela cedit, protoze to bylo moc ridke)
1PL masla
1 PL kysele smetany
postup:
Cibuli, cesnek, petrzelku, bazalku, tykvove semena nakrajime na drobno.
Emental postrouhame, meky syr roztlacime vidlickou, muzeme pridat trochu mleka.
Rajcatum ukrojime vrch, vydlabeme vnitro a pokrajime na male kousky.
Vsechny ingredience smichame a plnime rajcata.
Ozdobime susenymi bylinkami (na obrazku oregano), nebo pazitkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat