neděle 17. února 2008

Plnena rajcata

1/2 cibule
1 strouzek cesneku

maly svazek nate petrzelky
maly svazek bazalky
1 PL tykvovych semen

6 rajcat
50 g ementalu

250g mekeho syru (tofu, feta, ovci.. ja jsem pouzila feta)
+ muze byt trochu mleka (zalezi to od typu syru, na feta nebylo treba mleko... dala jsem tam a pak jsem to musela cedit, protoze to bylo moc ridke)

1PL masla

1 PL kysele smetany


postup:
Cibuli, cesnek, petrzelku, bazalku, tykvove semena nakrajime na drobno.

Emental postrouhame, meky syr roztlacime vidlickou, muzeme pridat trochu mleka.
Rajcatum ukrojime vrch, vydlabeme vnitro a pokrajime na male kousky.

Vsechny ingredience smichame a plnime rajcata.

Ozdobime susenymi bylinkami (na obrazku oregano), nebo pazitkou.




Žádné komentáře: